«تومن»: قطع سرویسهای تسویه و پرداخت برای میلیونها کاربر مشکل ایجاد کرده است
«تومن»: قطع سرویسهای تسویه و پرداخت برای میلیونها کاربر مشکل ایجاد کرده است
شرکت «تومن» در بیانیهای اعلام کرد که قطع سرویسهای تسویه و پرداخت، مشکلات گستردهای برای میلیونها راننده اسنپ، کاربران دیوار، علیبابا، مسافران حمل و نقل عمومی و… ایجاد کرده است.
بر اساس این بیانیه از ساعت ۱۵ روز یکشنبه ۱۳ آبان، تمامی دسترسیهای شرکت تومن «الکام توسعه آماد» به APIهای بانکها، بدون اطلاع قبلی مسدود شده است و علاوه بر «تومن» میلیونها کاربر که از سرویسها و زیرساختهای «تومن» برای تراکنشهای مالی خود استفاده میکند، به مشکل برخوردهاند.
روابط عمومی تومن با اعلام این خبر میگوید: «تاکنون هیچگونه اطلاع و ابلاغ رسمی درباره دلایل این تصمیم ناگهانی صورت نگرفته و در کمال تاسف، فقط شنیدهها و خبرهای غیررسمی در حال انتشار است.»
شرکت دانشبنیان «تومن» به جز اپلیکیشن پرداخت کرایه تاکسی خود که بیش از دو میلیون کاربر دارد، به شرکتهایی مانند اسنپ (برای تسویه حساب مالی بیش از یک میلیون راننده)، دیوار (روزانه بیش از یک میلیون نفر برای پرداخت امن از تومن استفاده میکنند)، دیجیکالا، آچاره و… خدمات مالی ارائه میدهد. همچنین بیش از ۱۰۰ کسبوکار بزرگ و مطرح دیگر از جمله گروه انتخاب، شرکتهای علیبابا و جاباما، رستورانهای زنجیرهای شیلا با بیش از ۵۰ شعبه در کشور، کارگزاریهای مطرح بورسی و… جزو خدماتگیرندگان شرکت «تومن» هستند.
– روابط عمومی شرکت «تومن»
این بیانیه تأکید میکند: «مسدودی ناگهانی دسترسیهای «تومن» که برای دومین بار طی ۱۰ روز اخیر صورت گرفته، دست کم حدود ۵ میلیون نفر از عموم مردم را تحت تاثیر قرار داده است.»
طبق اعلام روابط عمومی تومن، این شرکت مصمم است به عنوان عضوی از صنعت فینتک ایران و همچنین در راستای صیانت از حقوق شرکا و کاربران خود، موضوع را تا رسیدن به پاسخی شفاف پیگیری کند و در این مسیر همچون گذشته آماده همکاری و تعامل با بانک مرکزی، شاپرک، پلیس فتا و تمامی نهادهای ذیربط است.
از عصر دیروز همچنین سرویسهای شرکت پرداختیار «جیبیت» هم قطع شده و با اعمال این محدودیت از سوی بانک مرکزی، ارائه برخی خدمات مربوط به تسویه و برداشت برای کسبوکارهایی که بر بستر این دو پلتفرم فعالیت میکنند هم با اختلال مواجه شده است.
در هفتهی گذشته نیز مدیرعامل تترلند به «lastech» گفته بود که انسداد حساب صرافیهای رمزارز تصمیمی غیرکارشناسی است و این محدودیتها باعث ایجاد بازارهای زیرزمینی میشود.