عمومی

فریم‌ورک‌های فرانت‌اند در 2024

فریم‌ورک‌های فرانت‌اند در 2024

انتخاب یک فریم‌ورک درست، یکی از مهم‌ترین بخش‌های توسعه یک وب‌سایت است. امروزه، کیفیت وب‌سایت‌ها تا حد زیادی، به فریم‌ورک انتخابی، بستگی دارد و خوشبختانه، انتخاب‌های زیادی با قابلیت‌های نوآورانه‌ای خواهیم داشت. از این رو، کار آفرینان و توسعه‌دهندگان باید در انتخاب فریم‌ورک فرانت‌اند خود، حساسیت‌های کافی، به خرج بدهند. در نظر داشته باشید که فاصله موفقیت تا شکست یک پروژه، می‌تواند در حد انتخاب یک فریم‌ورک باشد. در ادامه، فاکتورهای کلیدی انتخاب یک فریم‌ورک مناسب را بررسی خواهیم کرد و پس از آن، به معرفی 7 تا از بهترین فریم‌ورک‌های فرانت‌اند خواهیم پرداخت. 

فاکتورهای کلیدی انتخاب یک فریم‌ورک مناسب

در دنیای امروز، انتخاب یک فریم‌ورک مناسب برای توسعه وب از اهمیت بالایی برخوردار است. هر پروژه تحت وب نیازهای منحصر به فرد خود را دارد. یک فریم‌ورک خوب باید نیازهای پروژه را برآورده کند، مقیاس‌پذیر، منعطف و با کارایی بالا باشد. بهره‌وری توسعه‌دهندگان، مقیاس‌پذیری و عملکرد، کامیونیتی و به‌روزرسانی‌ها، هزینه‌ها و سادگی ادغام از جمله عواملی هستند که در انتخاب یک فریم‌ورک باید در نظر گرفته شوند. در ادامه، به مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب یک فریم‌ورک خوب، پرداخته شده است.

نیازمندی‌های یک پروژه

هر پروژه تحت وب نیازمندی‌های متفاوت و چالش‌های خاص خود را، دارد. زمانی که یک فریم‌ورک برای توسعه انتخاب می‌کنید. آن فریم‌ورک انتخابی باید متناسب با نیازهای پروژه، باشد. از یک وبلاگ شخصی گرفته، یا یک فروشگاه اینترنتی، تا برنامه‌های سازمانی و شرکتی پیچیده، فریم‌ورک انتخابی باید نیازهای یک وب‌سایت را، برطرف کند؛ مقیاس پذیر و منعطف باشد و بازدهی زیادی داشته باشد.

بهره‌وری و کارایی

ساختار مناسب و syntax منظم و کارآمد در یک فریم‌ورک، بهره‌وری توسعه‌دهندگان را افزایش می‌دهد. یک فریم‌ورک با مستندات کامل، جامعه (community) قوی و بزرگ و ابزارهای کارآمد، می‌تواند در صرفه‌جویی زمان شما و افزایش سرعت توسعه وب‌سایت، نقش شایانی داشته باشد.

مقیاس پذیری و عملکرد

هر برنامه یا پروژه‌ای با گذر زمان، رشد می‌کند و بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود، به همین دلیل، مقیاس‌پذیری یک فریم‌ورک، یک عامل جدا نشدنی از آن است. مهم‌تر از آن، استفاده صحیح فریم‌ورک از منابع سخت‌افزاری و عدم اتلاف آن‌ها، از جمله عوامل کلیدی یک فریم‌ورک خوب است.

کامینیوتی و به‌روزرسانی‌

یک جامعه فعال و پر جنب و جوش برای هر فریم‌ورک، یک دارایی بزرگ به شمار می‌آید. این جامعه می‌تواند به شکل آموزش، پرسش و پاسخ و مستندات خود فریم‌ورک، باشد که به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا مشکلات خود را به سادگی حل کنند و به طور مداوم، چیزهای جدید یاد بگیرند. افزون بر این، فریم‌ورک‌هایی که به صورت منظم آپدیت می‌شوند، تعهد خود را به استانداردهای مرورگر که روز به روز در حال تغییر است، نشان داده‌اند.

هزینه‌ها و استفاده از منابع سخت‌افزاری

فریم‌ورکی که یک توسعه‌دهنده انتخاب می‌کند، بر بودجه کلی و استفاده از منابع، تاثیر زیادی می‌گذارد. انتخاب فریم‌ورکی که با مهارت‌های تیم توسعه یکی باشد، می‌تواند منحنی یادگیری را کوتاه و هزینه‌های آموزشی را کم کند. افزون بر آن، فریم‌ورک‌هایی که شامل ابزارهای pre-built هستند و بر اصول بهینه‌سازی و دیباگینگ تکیه دارند، می‌توانند به بهترین نحو از منابع سخت‌افزاری، استفاده کنند و هزینه‌ها را تا حد زیادی، کاهش دهند.

یک پروژه موفق، به یک فریم‌ورک منعطف نیاز دارد که بتواند با منابع خارجی، ادغام شود. فریم‌ورک شما باید بتواند با تمامی ارگان‌های یک وب‌سایت، هرچند پیچیده، یکپارچه شود. بدون آنکه تغییر خاصی در ثبات یا عملکرد برنامه، داشته باشد.

محبوبیت و پشتیبانی از دستگاه‌های موبایل

توسعه اپلیکیشن‌های موبایل، یکی از بخش‌های مهم موفقیت در کسب و کارهای  امروزی است. برای دستیابی به این موفقیت، سازمان‌ها باید فریم‌ورکی را انتخاب کنند که در پلتفرم‌های مختلف قابل ارائه باشد. همچنین هرچقدر که یک فریم‌ورک، محبوبیت بیشتری داشته باشد، توسعه آن نیز، آسان‌تر است؛ چرا که مستندات آن کامل‌تر، جامعه‌اش گسترده‌تر و پیداکردن یک توسعه دهنده، جایگزین برای افزایش بهره‌وری یا ادامه کار، راحت‌تر است.

آشنایی با 7 تا از معروف‌ترین فریم‌ورک‌ها در 2024

طیف گسترده‌ای از فریم‌ورک‌های فرانت‌اند وجود دارد که توسعه‌دهندگان می‌توانند بر اساس ویژگی‌های خاص پروژه خود، از آن‌ها استفاده کنند. با این حال، در اینجا هفت فریم‌ورک برتر وجود دارد که در صورت تمایل به کارایی بالا، باید برای پروژه وب خود در سال 2024، از آن‌ها استفاده کنید.

React، یک کتابخانه جاوااسکریپت است که با معماری مبتنی بر component، به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند که رابط‌های کاربری خود را در مقیاس‌های مختلف و به صورت تعاملی، ایجاد کنند.

از جمله ویژگی‌های کتابخانه react، سادگی ادغام آن با دیگر فریم‌ورک‌ها، است. در سال 2024، React احتمالاً بزرگ‌ترین جامعه (community) را خواهد داشت؛ این کتابخانه هنوز به‌روز می‌شود و با گذر زمان، قابلیت‌های جدیدی به آن، اضافه می‌شود.

فریم‌ورک Svelte، به عنوان یک تازه وارد در دنیای توسعه وب، با فریم‌ورک‌های قدیمی، کاملاً متفاوت است. چیزی که Svelte را منحصربه‌فرد می‌کند، این است که componentها را در پروسه build، به vanilla JS کاملاً بهینه، تبدیل می‌کند.

علی‌رغم اجرای برنامه‌های فرانت در مرورگر، Svelte بار سنگین پروژه را به فاز build منتقل می‌کند و همین کار باعث می‌شود تا برنامه‌های مبتنی بر آن، کوچک‌تر و سریع‌تر، باشند. انجمن این فریم‌ورک، روز به روز در حال افزایش است؛ چرا که توسعه‌دهندگان به سادگی و کارایی بالای آن، پی برده‌اند.

فریم‌ورک Vue بخاطر سادگی در استفاده و ادغام راحت آن با هر فریم‌ورک دیگری، از جمله لاراول، جنگو و … محبوبیت بالایی پیدا کرده است. این فریم‌ورک بخاطر ارائه syntax ابتدایی، علی‌رغم معماری مبتنی بر component خود، حتی نسبت به React، از سادگی بیشتری برخوردار است. از جمله ویژگی‌های مثبت این فریم‌ورک، مستندات کامل آن نیز می‌باشد.

منبع : زومیت
مجله خبری lastech

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا