عمومی

کارل پِی، مدیرعامل شرکت ناتینگ، چشم‌اندازی بلندپروازانه برای گوشی آینده‌ی این شرکت، فون ۳، دارد: استفاده از هوش مصنوعی برای تغییر بنیادی نحوه‌ی تعامل ما با گوشی‌های هوشمند.

پِی در ویدئویی جدید در ایکس، دو ادعای جسورانه مطرح کرد: ۱. گوشی‌های هوشمند قرار است به کامل‌ترین ابزار هوش مصنوعی تبدیل شوند؛ ۲. هوش مصنوعی تجربه‌ی کاربری گوشی‌های موبایل را که مدت‌ها است بدون پیشرفتی چشمگیر بوده‌ را متحول خواهد کرد.

با وجود پیشرفت‌های تدریجی، پی بر این باور است که تجربه‌ی کلی استفاده از گوشی‌های هوشمند به‌گونه‌ای درخورتوجه تکامل نیافته و همچنان کاملاً حول محور اپلیکیشن‌ها می‌چرخد. به‌همین‌دلیل، ناتینگ با فون ۳ که به‌گفته‌ی پِی اولین گوشی متمرکز بر هوش مصنوعیِ این شرکت است، می‌خواهد خود را از چرخه‌ی وابسته‌بودن تام به اپلیکیشن‌ها خلاص کند.

در ویدئو‌ منتشر‌شده، دو دمو مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای به‌تصویر‌کشیدن رویکرد ناتینگ به‌نمایش درآمدند: ۱. دستیار صوتی مشابه دمو GPT-4o از OpenAI را به‌تصویر می‌کشد که عمیقاً در سیستم‌عامل گوشی ادغام شده است؛ ۲. هوم‌اسکرین پویایی است که توانایی دریافت محتوا از اینترنت و نمایش‌دادن هوشمندانه‌ی اطلاعات زمینه‌محور مانند بلیت‌های آتی و یادآور‌ها و اطلاعات آب‌و‌هوا را به کاربر دارد.

یک گوشی ناتینگ با قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی

پِی با اذعان بر اینکه بازنگری اساسی رفتار کاربران با گوشی‌های هوشمند به‌یک‌باره امکان‌پذیر نیست، می‌گوید: «نمی‌توانید فقط محصولی جدید به بازار عرضه کنید و بگویید: «بفرمایید، دیگر از اپلیکیشن‌ها خبری نیست!» … بدیهی است که [مردم] آن را نمی‌پذیرند.»

درعوض، ناتینگ می‌خواهد پلی بین اکوسیستم‌های موبایلی فعلی و نسل بعدی ایجاد کند. پی فلسفه‌ی شرکتش را با نینتندو مقایسه می‌کند که به‌جای تکیه‌ی صرف بر فناوری‌های پیشرفته‌، بر ارائه‌ی تجربیات سرگرم‌کننده و لذت‌بخش تمرکز کرده است.

ناتینگ مدت‌ها است که به به‌کارگیری هرچه بیشتر هوش مصنوعی در محصولاتش فکر می‌کند. به‌عنوان نمونه، می‌توان به ادغام ChatGPT در هدفون‌های ناتینگ Ear این شرکت اشاره کرد. در همین زمینه، سال گذشته، پِی در مصاحبه‌ای با ورج گفته بود: «فکر می‌کنیم اپلیکیشن‌ها بیش از اندازه قدرتمند شده‌اند. با ناتینگ فون ۲، ما سعی می‌کنیم کمی از آن قدرت را به کاربران برگردانیم.»

بازگرداندن قدرت به کاربران در ناتینگ فون ۲، به تغییر ظاهری رابط‌ کاربری و کنترل بیشتر در‌زمینه‌ی اعلان‌ها خلاصه می‌شد؛ اما امسال برای فون ۳، همه‌ی صحبت‌ها حول محور هوش مصنوعی است. پِی ادامه داد: «شاید بتوانیم نیازهایمان را به گوشی بگوییم و سپس [گوشی] حتی بدون اینکه اپلیکیشن‌ها در صفحه‌ پدیدار باشند، برای ما از آن اپلیکیشن‌ها استفاده کنند.»

پِی باور دارد که گوشی‌های هوشمند به‌‌دلیل کاربردی‌بودنشان پرکاربردترین ابزار‌های محاسباتی خواهند ماند و ساخت آن‌ها در‌مقایسه‌با ابزارهای نوظهوری نظیر Rabbit R1 و Humane AI Pin کم‌ریسک‌تر است. با‌این‌همه، او به آینده‌ای بالقوه اشاره می‌کند که در آن گوشی‌های هوشمند شکل تازه‌ای به خود خواهند گرفت.

ناتینگ تأیید کرده است که گوشی ناتینگ فون ۳ تا سال ۲۰۲۵ عرضه نمی‌شود.

حتما بخوانید :

منبع : زومیت
مجله خبری lastech

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا