عمومی

آموزش و یادگیری طراحی سایت با سایت تحلیل داده

امروزه با معروف شدن وب‌سایت‌هایی نظیر دیجیکالا، شیپور، دیوار و همچنین موفقیت کسب و کارهایی چون اسنپ،تپسی و بازار کسب‌و‌کار سنتی ایران که اغلب دارای سرمایه بسیار زیادی هستند متوجه اهمیت کسب و کارهای اینترنتی و توسعه مشاغل خود بصورت استارتاپ شده‌اند و این موقعیتی است که بسیاری از شرکت‌های طراحی سایت درآمدی میلیاردی از اجرای ( نه مشارکت) این استارتاپ‌ها بدست می آورند.

شما نیز می‌توانید در این بازار روبه پیشرفت و پر تب و تاب و نوین، برای خود درآمدی بسیار بالا با تضمینی شغلی تأمین کنید.جالب است بدانید که ماهانه 12000 هزار بار کلماتی از جمله: طراحی سایت، و 9000 هزار بار شرکت طراحی سایت و… در گوگل سرچ می‌شود که این هم نشان‌دهنده ی تعداد افرادی است که در جستجوی شرکت یا فرد مناسب برای راه اندازی سایت خود هستند.

شغل طراحی سایت برای چه کسانی مناسب است؟

  1. چنانچه از تحصیلات دانشگاهی خود رضایت کامل ندارید یا شغل کنونی شما مورد علاقه شما نیست یک پیشنهاد خوب برای شما داریم. با آموزش طراحی سایت می‌توانید تخصصی جدید و پر کاربرد و روبه پیشرفت با درآمدی بالا و چشم اندازی روبه موفقیت آینده شغلی خود را به روش خودتان برنامه‌ریزی کنید
  2. چنانچه شما قصد مهاجرت در یکی از کشورهای اروپایی یا کانادا یا استرالیا را دارید بهترین روش برای کسب درآمد در طی زمان اقامتتان اشتغال در یکی از شغل‌های طراحی سایت است. مدت زمان لازم برای اشتغال در تخصص طراحی سایت در کشور آلمان سه هفته، در کشور کانادا 5 هفته و در استرالیا 2 ماه است.
  3. چنانچه شما خانه‌دار هستید یا در شهرستان‌های دور که مشاغل IT و طراحی سایت در آن‌ها رونق ندارد زندگی می‌کنید می‌توانید بصورت پروژه ای (Freelancing) در محل سکونت خود با شرکت‌های کل کشور و گاهی بین‌المللی کار کنید و درآمدی بین 7 تا 60 میلیون تومان در ماه کسب کنید.
  4. چنانچه شما سال‌های طولانی از زمان وقت خود را به درس خواندن در رشته IT یا کامپیوتر گذرانده‌اید ولی از عملکرد دانشگاه خود مایوس هستید و مباحث عملی را به درستی نیاموخته اید با آموزش طراحی سایت آینده شغلی خود را در رشته تحصیلی خود تضمین کنید.
  5. چنانچه شما قصد راه اندازی یک استارتاپ اینترنتی را دارید با آموزش طراحی سایت می‌توانید نظارت دقیق و صحیح از عملکرد اعضای تیم خود داشته باشید و به‌عنوان صاحب شغل خود نیز دستی بر آتش داشته باشید.

    آموزشگاه تحلیل داده

درآمد طراحی سایت:

  • درآمد پروژه ای: درآمد طراح سایت با توجه به میزان معروفیت و طراحی و سوابق کاری متفاوت هست به نحوی که راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی از 45 میلیون تومان تا 5 میلیارد تومان قیمت دارد. این قیمت بسته به امکانات و ساختار و میزان قابلیتهای راه انداز آن متفاوت است و هیچ تعرفه مشخصی ندارد.
  • درآمد استخدامی داخل کشور: حقوق یک طراح سایت از حداقل 7 میلیون تومان در ماه شروع میشودکه تا 13 میلیون ممکن هست برسد.میانگین حقوق برنامه‌نویسان ارشد طراح سایت 21 میلیون هست که حداکثر تا 45 میلیون در ماه هم حقوقشان میرسد.

روش‌های آموزش طراحی سایت:

الف)کتاب

مزایا:

  • هزینه کم
  • کامل بودن سرفصلهای آموزشی

معایب:

  • عدم امکان رفع اشکال در صورت وجود سؤال یا مشکل برای دانشجو
  • عدم اجرای پروژه‌های صفر تا صدی در کتاب
  • ترجمه‌های تحت لفظی و گاهاً غیر تخصصی در کتابهای فارسی
  • مدت زمان طولانی برای یادگیری

ب) پکیج آموزشی

مزایا:

  • هزینه کم در اغلب پکیجها
  • دردسترس بودن پکیج برای بازدید در زمان و مکان

معایب

  • عدم امکان رفع اشکال به صورت زنده در حین دوره
  • عدم وجود محیط رقابتی جهت یادگیری بهتر
  • عدم وجود سیستمی که تک تک دانشجویان با سوالات همدیگر آشنا شوند و مسایل زنده ای را بیاموزند
  • عدم تمرکز برخی از دانشجویان در هنگام دیدن فیلم آموزشی
  • عدم تعیین تمرین و بررسی تمرینها در پایان هر جلسه

ج) دوره‌های حضوری و آنلاین آموزشگاه داده

مزایا

  • امکان حضور در کلاس که موجب افزایش تمرکز دانشجویان می‌گردد
  • امکان رفع اشکال بصورت زنده توسط مدرس دوره
  • ارائه فیلمهای بسیار با کیفیت با بهره بندی از قویترین سیستم صدابرداری
  • ارائه تکلیف بصورت هرجلسه به دانشجویان و بررسی تکلیف دانشجویان توسط مدرس دوره
  • معرفی به مراکز کار بصورت رایگان بدون دریافت هرگونه کارمزد

معایب:

  • هزینه بالا
  • اجبار در حضور و غیاب
  • دریافت گواهینامه پایان دوره مشروط به تحویل پروژه عملی و حرفه ای مورد تأیید استاد دوره

د) خودآموز

مزایا

  • هزینه کم
  • آشنایی با مطالب مختلف در اینترنت و دیگر منابع
  • عدم وجود اجبار برای حضور در کلاس

معایب

  • عدم وجود سرفصل نامطمئن برای یادگیری
  • زمان یادگیری نامشخص است
  • احتمال دلسردشدن به علت سعی خطاها و صرف زمان زیاد

برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟

مهم‌ترین مسئله برای طراح سایت شدن داشتن یک نقشه راه مشخص و هدایت گری دلسوز و امین و مسلط به توانایی‌های علمی است. یادگیری به صورت سعی و خطا بدون داشتن نقشه‌های از قبل موجب اتلاف وقت و انرژی و در نهایت دلسردی شما می‌شود.

آموزشگاه تحلیل داده با بیش از 23 سال سابقه تخصصی در حوزه آموزش برنامه نویسی با بهره‌گیری از برترین متخصصان و مشاوران علمی به‌عنوان بهترین هدایتگر شما تا رسیدن به موفقیت در کنارشما است.کافیست اسم آموزشگاه تحلیل داده را جستجو کنید تا مشاوره رایگان دریافت کنید.

آموزشگاه تحلیل داده

برای آموزش طراحی سایت به چه چیزهایی نیز دارید؟

  • آشنایی با مقدمات برنامه نویسی،الگوریتم و فلوچارت: ازآنجاکه طراحی سایت وابستگی زیادی به برنامه نویسی و اصول آن دارد تسلط بر برنامه نویسی مقدماتی از پیش نیازهای این دوره است.برای آشنایی دوره آموزش مبانی برنامه نویسی کافی است سرفصلهای آن را با دقت مشاهده کنید.
  • وقت : تنها سرمایه موردنیاز برای تسلط بر طراحی سایت و کسب درآمد میلیونی از آن صرف وقت و پیگیری آموزشهای دوره است.
  • یادگیری طراحی سایت: دوره آموزش طراحی سایت 100درصد عملی و پروژه محور است و صفحه حرفه ای سایت دیجیکالا بصورت کامل در آن طراحی می‌شود و فارغ التحصیلان این دوره برای اجرای پروژه‌های واقعی آمادگی لازم را خواهند داشت.جهت اطمینان کافی است از اینستاگرام تحلیل داده @tahlildadeh دیدن کنید و نظرات دانشجویان قبلی را مشاهده کنید.

انواع وب سایت چیست؟

سایت استاتیک : سایت استاتیک مجموعهای از صفحات است که نمایی از صفحه را نشان میدهد که این نما تعدادی از قابلیتها را ندارد. به‌عنوان مثال قالبیت جستجو ، ثبت نظر ، مرتب سازی و هیچ نوع تغییر و تعاملی مابین بازدیدکننده و وب‌سایت اتفاق نمی افتد و سایت تنها یک رابط یک طرفه همانند روزنامه است.

سایت داینامیک : سایتی است که علاوه بر داشتن یک نما قابلیتهای چنین تعاملاتی را دارد و اضافه کردن صفحات آن مستلزم دانش طراحی سایت نبوده و کارکردن با آن آسان است. به‌عنوان مثال مدیران سایت یک خبری برای اضافه کردن خبری جدید خبر خود را در پنلی آسان تایپ کرده و با زدن یک دکمه یک صفحه جدیدی برایشان ساخته می‌شود.

تعریف فرانت اند (Frontend) و بک اند (Backend) در طراحی سایت:

با توجه به پیشرفته شدن وبسایتها و تخصصی تر شدن فرایندها برنامه‌نویسان باید در گذشته با تحمل سختیهای زیاد به صورت توامان فرمها و صفحه‌های حرفه ای را طراحی می‌کردند که گاها این طراحی‌ها در نرم افزارهای سازمانی و سامانه‌ها بسیار پیچیده می‌شد و علاوه بر تحمل پیچیدیگیهای فرمها برنامه‌نویسان باید کلیه امور ذخیره و بازیابی،جستجو،اعتبارسنجی واحراز هویت کاربران را تأمین مینمودند به عبارتی طراح سایت موظف به تسلط ، اجرا،تست و بازبینی پوسته نرم افزار ، بانک اطلاعاتی و امنیت و غیره را هم‌زمان انجام میدادند که اغلب یافتن افرادی که هر دو تخصص را هم‌زمان میداشت بسیار دشوار بود بنابراین فرایند طراحی اپلیکیشن‌ها به دو بخش مجزا به نام‌های بک اند و فرانت اند تقسیم گشت.

فرانت اند کار که معمولاً به یکی از کتابخانه React یا فریم ورکی مثل Angular تسلط دارد،فقط وظیفه ساخت فرمها، طراحی فرایندهای پوسته نرم افزار یا به زبان ساده‌تر آنچه که شما از سایت می‌بینید برعهده دارد. اما سایت تنها پوسته نیست.بسیاری از فرایندها همچون لاگین،اعتبارسنجی،ذخیره و بازیابی اطلاعات ،جستجو و… به تخصص دیگری به نام بک اند کار سپرده شد. حال دیگر برای ساخت یک وب اپلیکیشن به یک انسان با چند تخصص نیاز نداریم و هر متخصصی صرفاً در زمینه مورد علاقه خود ( بک اند یا فرانت اند) عمل می‌کند.

به شخصی که به‌طور هم‌زمان تسلط کافی به برنامه نویسی بک اند و فرانت اند دارد فول استک می گویند.

در طراحی سایت چه می‌کنید؟

طراحی سایت یک کلمه عام است و خود دارای تخصصهای زیادی است که همگی تحت طراحی سایت شناخته می‌شود.

نقش‌ها و افرادی که در طراحی یک سایت حرفه‌ای وظیفه بر عهده دارند:

  1. UI/UX Designer : وظیفه این نقش عبارت‌اند از طراحی رنگ‌بندی، طراحی چیدمان عناصر، انتخاب تصاویر و ایکونها،انتخاب فونت مناسب، انتخاب سایز مناسب برای هر یک از بخشها و ترکیب جانمایی آن‌ها یا بعبارت ساده تر هویت گرافیکی سایت مجموعه بر عهده این نقش است.
  2. :Web Designer که تخصصهای HTML ، CSS ، JavaScript و همچنین کارکرد با کتابخانه‌های jQuery و Bootstrap را دارد و قادر به طراحی است.لازم به ذکر است تخصصهای جاوااسکرپیت و جی کوئری زیرمجموعه برنامه نویسی است و لازم است که برای آن‌ها برنامه نویسی را یاد بگیرید. این نقش در طراحی سایت فقط قابلیت طراحی صفحات استاتیک را دارد.
  3. FrontEnd Developer : که وظیفه طراحی فرمها ، ساخت پوسته نرم افزار را معمولاً با یکی از کتابخانه‌های معروف مثل React یا فریم ورکهای جامع مثل انگولار برعهده دارد پیش نیاز شرکت در دوره آموزش فرانت اند تسلط به جاوااسکرپیت است.
  4. Developer BackEnd : تخصص بک اند یک تخصص حرفه ای و بسیار مهم در طراحی سایت است و معمولاً با یکی از زبانهای برنامه نویسی مثل سی شارپ, جاوا یا پایتون انجام می‌شود. برنامه نویسی بک اند قابلیت تعامل بازدید کننده سایت و صفحات سایت شامل طراحی بانک اطلاعاتی،ساخت فرم جستجو،امکان ثبت نام،پروفایل کاربری و… بر عهده دارد.

سوالات متداول دانش پژوهان در مورد یادگیری طراحی سایت:

آیا می‌توان اطمینان یافت که با گذراندن دوره‌های طراحی سایت شاغل ( استخدامی یا فریلنسری)شوم؟

ازآنجاکه در تهیه سرفصلهای آن آخرین متدولوژی و نیازهای روز جهان و نیازهای بازار در نظر گرفته می‌شود چنانچه به این سرفصلها تسلط می‌یابید به‌طور حتم دانشی حتی بیش از نیاز بازار خواهید داشت.

اما من نمونه کار و سابقه ندارم. چگونه به من اعتماد می‌کنند که با من همکاری کنند؟

ازآنجاکه در تک تک دوره‌های آموزشگاه تحلیل داده کلیه مراحل ساخت یک پروژه وابسته به دوره انجام می‌شود با بهره‌مندی از دو روش زیر می‌توانید برای خود نمونه کار فراهم کنید:

  • درهر جلسه که استاد قسمتی از پروژه پایان دوره را انجام میدهد شما نیز یک پروژه را ( که توسط استاد به شما محول می‌گردد) به صورت بخش به بخش انجام دهید و بدین ترتیب شما دو پروژه خواهید داشت : یکی پروژه اجرا شده توسط مدرس دوره و دیگری پروژه اجرا شده توسط خودمان.که حتی در صورت وجود وقت می‌توانید پروژه‌های دیگری را در حین دوره انجام دهید. به‌عنوان مثال در دوره آموزش طراحی سایت پس از اینکه مدرس دوره صفحه اصلی فروشگاه دیجی کالا را ساخت شما می‌توانید با همان استانداردها چندین سایت دیگر را طراحی کنید و بدین ترتیب دارای نمونه کار خواهید شد.
  • بعد از پایان یافتن دوره، با عضویت در وبسایتهای فریلنسری ،با انجام یکی دو تا پروژه آموزشی و گرفتن چند پروژه کوچک یا متوسط تجربه عملی خود را افزایش دهید.

نقش آموزشگاه تحلیل داده در استخدام دانشجویان چیست؟

ماهانه بین 30 تا 50 تقاضای استخدام به آموزشگاه ارسال می‌گردد که آموزشگاه تحلیل داده بدون دریافت کمیسیون دانشجویانی را که در طی دوره فعال تر باشند به بهترین شرکت‌ها، بانک‌ها و وزارتخانه‌ها معرفی می‌کند.

مجله خبری lastech

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا