عمومی

گزارش وضعیت بازار کار در بهار ۱۴۰۳؛ افزایش تقاضا برای جذب نیرو در حوزه برنامه‌نویسی و دیجیتال مارکتینگ

گزارش وضعیت بازار کار در بهار ۱۴۰۳؛ افزایش تقاضا برای جذب نیرو در حوزه برنامه‌نویسی و دیجیتال مارکتینگ

بیشترین میزان رشد‌ سالانه‌ آگهی‌های‌ منتشرشده نیز برای گروه‌ شغلی‌ «توسعه نرم‌افزار/برنامه‌نویسی» بوده است که نشان می‌دهد نیاز و تقاضای روزافزونی برای این مشاغل وجود دارد.

افزایش نیروی کار در شرایطی رخ داده که تقاضا برای جذب نیرو فقط ۱ درصد بیشتر شده است

حقوق‌های آگهی‌شده در بازار کار آنلاین نیز در بهار ۱۴۰۳، ۱۰ درصد بیشتر از میزان حقوق در زمستان سال پیش بوده است و اگر حقوق‌های آگهی‌شده در بهار را با حقوق‌های بهار سال ۱۴۰۲ مقایسه کنیم، خواهیم دید که میزان حقوق اعلام‌شده در آگهی‌ها در این مدت رشد ۳۸ درصدی پیدا کرده است.

در فصل بهار، بیشترین میزان حقوق و دستمزد در آگهی‌هایی منتشرشده، به شهر تهران و کمترین میزان حقوق به مشاغل موجود در شهر مشهد مربوط بوده است. بیشترین حقوق‌ آگهی‌شده‌ در این بازه‌ زمانی مربوط ‌به‌ گروه‌ شغلی‌ «مدیر کارخانه/مدیرعامل» بوده‌ و‌ کمترین حقوق‌ هم برای‌ گروه‌ «کارگر سـاده/نیروی خدماتی» آگهی شده است.

تعداد‌ رزومه‌ ارسال‌شده‌ به‌ازای‌ هر‌ آگهی‌ شغلی از بهار ۱۴۰۲‌ تا بهار ۱۴۰۳، حدود ۳۶ درصد و از زمستان سال گذشته تا بهار امسال هم ۲۱ درصد افزایش پیدا کرده‌ است که‌ می‌تواند‌ حاکی‌ از‌ رشد‌ عرضه‌ نیروی‌ کار‌ در‌ بازار‌ کار‌ آنلاین‌ باشد.

داده‌های جاب‌ویژن نشان می‌دهد در‌ بهار‌ ۱۴۰۳ بیشترین رزومه‌ به‌ازای‌ هر‌ آگهی‌ شغلی‌ در شهر کرج و‌ کمترین آن در شهر‌ شیراز ارسال شده‌ است.

در میان گروه‌های شغلی مختلفی که برای آن‌ها آگهی منتشر شده است، هشت گروه شغلی در بهار ۱۴۰۳ درمقایسه‌با بهار سال قبل بیش از ۲۰ درصد رشد در تعداد آگهی‌های منتشرشده را تجربه کرده‌اند. بیشترین میزان رشد با ۷۷ درصد به گروه شغلی «تخصص‌های‌ ساختمانی‌ (بنا/گچ‌‌کار‌/کاشی‌کار‌ و…‌) مربوط می‌شود.

میزان درخواست برای نیروی کار حوزه نرم‌افزار و برنامه‌نویسی ۵۱ درصد رشد کرده است

پس‌از‌آن، گروه شغلی «نرم‌افزار و برنامه‌نویسی» است که ۵۱ درصد آگهی بیشتر برای آن منتشر شده است. گروه شغلی «آموزش‌/‌تدریس» با ۴۷ درصد از این نظر رتبه سوم قرار دارد. گروه‌های شغلی «تکنسین فنی/تعمیرکار/کارگر ماهر» با ۳۵ درصد، «خدمات و‌ پشتیبانی‌ مشتریان» با ۳۲ درصد، «دیجیتال مارکتینگ و سئو» با ۲۸ درصد، «ترجمه‌/‌تولید‌ محتوا‌/‌ نویسندگی‌ و‌ ویراستاری» با ۲۵ درصد و «طراحی‌ گرافیک‌/‌طراحی‌ انیمیشن و‌ موشن‌گرافیک» با ۲۰ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

منبع : زومیت
مجله خبری lastech

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا