نکات طلایی که در طراحی سایت خارجی توسط ایرانی ها باید رعایت شود!
سلب مسئولیت: lastech صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
طراحی سایت یکی از تخصص ها و حرفه هایی هست که جوانان ایران می توانند به راحتی از طریق آن درآمد دلاری داشته باشند. در این مقاله می خواهیم نکاتی را بگوییم که اگر در طراحی سایت خارجی رعایت کنید می توانید مشتریان خوب بین الملل را معتاد و شیفته کار خود کنید تا سایر خدمات دیجیتال و آنلاین خود را به شما بسپارند.
دقت کنید که این نکات حاصل تجربه و کار برای تیم های بین المللی و خارجی بوده است و من سعی کردم تجربیات سالیان تلاش و کار خودم را با شما به اشتراک بگذارم تا دیگر درگیر آزمون و خطا نشوید و بتوانید سریعتر در این کار پیشرفت کرده و مشتریان خارجی زیادی بدست آورید. پس توصیه می کنم با دقت و حوصله کافی بخوانید و حتی از آن یادداشت برداری کنید.
نحوه مذاکره برای شروع طراحی سایت خارجی
در ابتدا وقتی مشتری نزد شما می آید و درخواست یک سایت خارجی برای یک کشوری غیر از ایران، یا در داخل کشور و یا خارج از کشور مقیم است. اگر خارج از کشور مقیم بود و زبان اصلی صحبت میکرد باید شما هم سعی کنید با او یک جلسه آنلاین به همراه یک مترجم بگذارید. اگر زبان فارسی را متوجه می شد اما به سختی صحبت می کرد، باز هم نیاز به این مترجم در کنار شما هست.
برای شروع به اون این اطمینان را بدهید که چندین جلسه جهت بررسی نیازهای او خواهید داشت و برای شروع به او یک داکیومنت از خواسته ها و نیازهایش تحویل می دهید و تا تایید نهایی نداده است شروع به طراحی نخواهید کرد.
با توجه به اینکه معمولا متقاضیان طراحی سایت خارجی امکان حضور در دفتر شما را ندارند، می بایست این اطمینان را به آنها بدهید که می توانید به صورت غیرحضوری هم بهترین خدمات را به آنها ارائه دهید.
برای این منظور تعداد جلسات خود را بیشتر کنید.
هماهنگی ساعت ها و جلسات
به دلیل مغایرت ساعت ایران با سایر کشور ها مخصوصا کانادا و آمریکا، امکان آنلاین بودن همزمان شما با مشتری به حداقل حالت ممکن می رسد. برای رفع این مشکل سعی کنید جلسات خود را در ساعت هایی که مشتری بیدار و مساعد هست بگذارید. برخلاف تصور بعضیا که معتقدند مشتری باید زمان خود را با ما هماهنگ کند، باید گفت که در مورد مشتریان خارجی و بین المللی باید شما ساعت خود را با آنها هماهنگ کنید.
اینکار باعث اعتماد بیشتر و همچنین حس پشتیبانی بهتر در مشتری خواهد شد.
طراحی موکاپ و گرافیک سایت خارجی
در مرحله طراحی موکاپ اولیه سعی کنید در جلسات اول که جهت هماهنگی برگزار می کنید از مشتری لیست سایت ها و علاقه مندی هایش در طراحی و گرافیک را به دست آورید. برخلاف سلیقه مردم کشور خودمان، سایر مردم در کشورهای خارجی مخصوصا آمریکا و کانادا، طراحی های بسیار ساده و فلت را دوست دارند و از هر گونه طرح های چندبعدی و هنری اجتناب می کنند. حتی اگر طراح و گرافیست حرفه ای باشد و ساعت ها برای این طرح زحمت کشیده باشد.
سعی کنید در طراحی موکاپ اولیه به نمونه سایت هایی که خودش معرفی کرده دقت کنید و همچنین از رقبایش ایده بگیرید. به هیچ وجه از سلیقه شخصی و تفکرات خود در طراحی سایت های خارجی کمک نگیرید و سعی کنید کاملا بر اساس فرهنگ مردم آن کشور طراحی کنید.
همچنین سعی کنید چند موکاپ و وایرفریم آماده کنید تا مشتری شما یکی را انتخاب کند و شانس شما در پذیرفتن طرحتان بالاتر رود. چرا که اگر یک طرح داشته باشید و همان طرح باب سلیقه مشتری نباشد ممکن است او را از دست بدهید.
تکنولوژی و زبان برنامه نویسی در طراحی سایت بین المللی
اینکه شما در طراحی سایت خارجی از چه زبانی استفاده می کنید بسیار مهم و حائز اهمیت است. چرا که معمولا مشتریان خارجی درک و دانش کافی از زبان ها و فناوری های طراحی سایت دارند. سعی کنید در همان جلسات اول بهترین دانش خود را معرفی کنید و به او این اطمینان را بدهید که کاملا با علم روز همراه هستید.
در این خصوص می توانید آدرس گیت هاب خود را بدهید تا مشتری سوابق و علم شمارا بررسی کند.
تست و دیباگ سایت خارجی
زمانی که سایت شما به اتمام رسید دقت کنید که حتما سایت را توسط چندین نفر تست و بررسی کنید. فقط به تست خود بسنده نکنید و تا می توانید برای این مرحله زمان بگذارید.
اگر سایتی که به مشتری خارجی خود تحویل می دهید با کمترین میزان باگ و خطا باشد حس اعتماد او را بیشتر می کند. چرا که او تصور می کند اگر کنار شما بود ممکن بود این خطاها به حداقل ممکن می رسید. سعی کنید در هیچ مرحله ای از طراحی سایت این خلاء دور بودن را به او ندهید. کاملا باید مطمئن و آسوده خاطر باشد که کارش به بهترین شکل ممکن در حال انجام است.
گزارش نویسی و مدیریت تسک
در هر بخشی از طراحی سایت خارجی که هستید باید یک گزارش کامل از عملکرد خود به همراه تاریخ برای مشتری ارسال کنید. به طور مثال بعد از داکیومنت نویسی فورا داکیومنت اماده شده را ارسال کنید. بعد از طراحی موکاپ سریعا موکاپ را ارسال کنید. بعد از طراحی قالب نیز قالب را جهت بررسی و چک ارسال کنید. در مرحله طراحی پنل مدیریت نیز یک یوزر پسورد بفرستید و از او بخواهید اطلاعات خود را وارد کند. همچنین تمام ریزکارها و تسک هایی که انجام می دهید را در یک سیستم مدیریت کار ثبت کنید و مشتری را به این سیستم اضافه کنید تا هر روز شاهد و ناظر میزان پیشرفت پروژه و عملکرد شما شود. در اینصورت با خیالی آسوده در مسیر انجام پروژه خود با شما همراه خواهد شد.
امیدواریم که توانسته باشیم نکات خوب و کاربردی را به شما منتقل کنیم و در نهایت منجر به کسب درآمد شما از طریق طراحی سایت خارجی و بین المللی شود.