فناوری

مایکروسافت جنگ اوکراین را اولین جنگ هیبریدی دنیا خواند

مدیر مایکروسافت مدعی شد که تهاجم روسیه به اوکراین با یک حمله سایبری گسترده انجام شد که نشان دهنده شروع شکل جدیدی از جنگ است.
 
به گزارش lastech و به نقل از techradar، برد اسمیت به عنوان مدیر مایکروسافت در رویداد Microsoft Envision اظهار داشت که این کمپانی پیش از تحقق حمله فیزیکی به اوکراین از حملات احتمالی علیه این کشور آگاهی پیدا کرده است.
 
سپس این شرکت توانست منابع خود را جمع آوری کند تا نه تنها حملات اولیه را سرکوب کند، بلکه به مدافعان اوکراینی کمک کند تا پاسخی به آنچه اسمیت «نخستین جنگ بزرگ هیبریدی» می‌خواند، ارائه کنند. اسمیت با بازگشت به “عصر” اولیه جنگ، که به ترتیب حملات زمینی، دریایی و هوایی را در بر می‌گرفت، خاطرنشان کرد که جنگ اکنون وارد زمینه چهارمی به نام حملات سایبری شده است.
 

 

 
به گفته اسمیت مایکروسافت در برابر اوکراین سه وظیفه اصلی داشت: حفظ دولت، دفاع از کشور و حفاظت از مردم. او توضیح داد که تا یک هفته قبل از شروع جنگ، دولت اوکراین کاملاً به صورت فیزیکی و در کار می‌کرد. اما با افزایش نگرانی‌ها این کمپانی وارد عمل شد و در طی چند روز 16 وزارت خانه از 17 وزارت خانه دولتی و شماری از کمپانی‌های اصلی اوکراینی را به سیستم ابری وارد کرد.
 
علاوه بر این اسمیت اظهار داشت که این سیستم ابری برای امنیت بیشتر در خارج از اوکراین قرار داشت و این حرکت به دلیل سرمایه گذاری 12 میلیارد دلاری مایکروسافت برای ساخت پایگاه‌های داده در سراسر اروپا محقق شد. او در این رابطه گفت:« بهترین روش برای محافظت از یک کشور در زمان جنگ اطمینان از تداوم آن از طریق پراکنده کردن دارای‌های دیجیتال کشور یاد شده است. وقتی مردم ندانند داده هایتان کجا هستند، ایمن‌تر هستید.»
 
او همچنین یاد آورشد که پیش از جنگ فیزیکی، درگیری به صورت انلاین شروع شد و بدافزاری به نام Foxblade علیه 300 هدف اوکراینی راه اندازی شد. او با اشاره به اینکه مایکروسافت 237 عملیات متمایز و 40 حمله مخرب را که صدها سیستم اوکراینی را قبل از حمله فیزیکی هدف قرار داده بودند، شناسایی کرده است گفت:« در حالی که جنگ ادامه دارد، آنچه که ما دیده‌ایم فقط گسترش حملات نیست، بلکه گاهی ترکیبی از حملات است.»
 

مجله خبری lastech

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا