عمومی

لایسنس‌ها از خطرات کرک‌ ویندوز و تهدید امنیتی KMSAuto می‌گوید

لایسنس‌ها از خطرات کرک‌ ویندوز و تهدید امنیتی KMSAuto می‌گوید

امروزه امنیت سایبری به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران دیجیتال تبدیل شده است.در این میان، سیستم‌عامل ویندوز به‌عنوان پرکاربردترین نرم‌افزار، نقش کلیدی در حفاظت از اطلاعات شخصی و سازمانی ما دارد. اما آیا می‌دانید استفاده از نسخه‌های کرک‌شده ویندوز و آفیس چه تهدیدات جدی برای شما به همراه دارد؟

اولین قدم برای حفظ امنیت سایبری، داشتن یک سیستم‌عامل ایمن است. نسخه‌های قانونی ویندوز مانند لایسنس ویندوز 11 و لایسنس ویندوز 10 به کاربران این امکان را می‌دهند که بدون نگرانی از آلودگی به بدافزارها، از تمامی امکانات و به‌روزرسانی‌های امنیتی مایکروسافت بهره‌مند شوند. ویندوز، به‌عنوان پایه و اساس یک سیستم کامپیوتری، نیازمند توجه ویژه‌ای به امنیت و به‌روزرسانی‌های مستمر دارد. استفاده از لایسنس اورجینال،گامی ضروری برای دستیابی به این امنیت است.

چرا نباید از کرک استفاده کنیم؟

استفاده از نسخه‌های کرک‌شده نرم‌افزارها، به‌ویژه ویندوز و آفیس، به دلیل پرکاربر بودن آنها با خطرات متعددی همراه است. برخی از این خطرات عبارتند از:

1. تهدیدات امنیتی:

  • فایل‌های کرک اغلب به بدافزارها آلوده هستند و می‌توانند امنیت سایبری شما را به خطر بیندازند. این بدافزارها ممکن است اطلاعات شخصی، رمزهای عبور، و حتی اطلاعات بانکی شما را به سرقت ببرند و یا داده‌های شما را رمزگذاری کنند.

2. ایجاد باگ و کاهش بهره‌وری سیستم:

  • کرک‌ها به دلیل تغییراتی که در فایل‌های نرم‌افزار ایجاد می‌کنند، ممکن است باعث ایجاد باگ، افت عملکرد سیستم، و اختلال در اجرای نرم‌افزار شوند.

3. نقض اخلاق و حقوق تولیدکننده:

  • استفاده از نسخه‌های کرک‌شده، به معنای نقض حقوق تولیدکننده است.

خطرات امنیتی کرک‌ها

آیا تا به حال فکر کرده‌اید که فعال‌سازی ویندوز یا آفیس با استفاده از کرک و ابزارهای غیرقانونی چه عواقبی می‌تواند برای سیستم شما به همراه داشته باشد؟ آیا به راستی ارزش دارد که امنیت اطلاعات خود را به خطر بیندازید؟

در این مقاله می‌خواهیم این موضوع را با دقت بیشتری بررسی کنیم، تا با خطرات استفاده از کرک بیشتر آشنا شویم.

تهدیدات امنیتی همیشه در حال تغییر هستند و هکرها دائما به دنبال راه‌های جدید برای آلوده کردن سیستم‌ها و دسترسی به اطلاعات کاربران‌اند،آلوده کردن فایل‌های کرک به بدافزار، یکی از ساده‌ترین و کارآمدترین روش‌های است که می‌تواند کاربران زیادی را قربانی کند.

کرک‌ها با توجه به ماهیت غیرقانونی خود اغلب توسط آنتی‌ویروس‌ها به‌عنوان بدافزار شناخته می‌شوند،حتی اگر کرکی هم آلوده نباشد تشخص آن بسیار دشوار است.

تحلیل‌ها و گزارش‌های امنیتی نشان داده‌اند که باج‌افزارها (Ransomware) و بدافزارهای سارق اطلاعات (Stealers) از رایج‌ترین تهدیداتی هستند که از طریق فایل‌های کرک‌شده منتشر می‌شوند.

باج‌افزارها معمولاً به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که پس از آلوده‌سازی سیستم، فایل‌ها را رمزگذاری کرده و برای بازگشایی آن‌ها درخواست پول می‌کنند. از سوی دیگر، بدافزارهای سارق اطلاعات، داده‌های حساس کاربران مانند پسوردها، اطلاعات بانکی ،داده‌های شخصی ، کیف پولهای رمز ارز و … را سرقت می‌کنند.

آلوده بودن کرک KMSAuto

یکی از سایت‌های معتبر امنیتی به نام VirusBulletin در مقاله ای به بررسی یکی از کرک‌های معروف ویندوز و آفیس به نام KMSAuto پرداخته است که به بدافزار Collector-Stealer آلوده بوده و پس از اجرای کرک، بدافزار اطلاعات مهم سیستم را جمع‌آوری کرده و به سرور هکر ارسال می‌کند.

اطلاعاتی که توسط این بدافزار سرقت شدند عبارت اند از :

  • پسوردها
  • کیف پول‌های رمز ارز
  • کوکی مروگر
  • اطلاعات برنامه‌های نصب شده
  • پروفایل شبکه های اجتماعی مثل تلگرام ، دیسکورد .
  • اسکرین شات از دسکتاپ

و بسیاری اطلاعات دیگر را جمع اوری می‌شوند. پس از ارسال اطلاعات،بدافزار خود را به طور کامل از سیستم پاک می‌کند و کاربر هرکز متوجه آلوده شدن سیستم خود نخواهد شد!

تصویر زیر نمونه ای از اطلاعاتی است که توسط یک بدافزار سارق از سیستم قربانی جمع آوری شده است

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا