عمومی

جاباما پیشگام معرفی جزایر سه‌گانه ایرانی شد

جاباما پیشگام معرفی جزایر سه‌گانه ایرانی شد

این پروژه هم‌زمان با فرارسیدن سالروز بازپس‌گیری حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه، تنگ بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، از سوی شرکت گردشگری جاباما راه‌اندازی شده است و این شرکت قصد دارد در کمپینی جزایر سه‌گانه ایرانی را معرفی کند.

در راستای اجرای این کمپین، جاباما در وب‌سایت خود یک بخش ویژه و اختصاصی را برای جزیره ابوموسی در نظر گرفته است و در این فضای ویژه با پرداخت به تاریخ، جاذبه‌ها و زیبایی‌های این جزیره مخاطبان و کاربرانش را با این جزیره کمتر شناخته‌شده آشنا می‌کند.

این کسب‌وکار حوزه گردشگری در تلاش بوده که در این پروژه ضمن انجام فعالیت تجاری، وظیفه و رسالتی که در زمینه معرفی مناطق مختلف ایران برعهده داشته را به انجام برساند. برای تحقق همین هدف در اولین معرفی از جزایر سه‌گانه ایرانی ابتدا به جزیره ابوموسی سفر کرده و در این مقصدی سعی کرده تاریخ، جاذبه‌ها و همه گفتنی و دیدنی‌ها و شنیده‌های ابوموسی را در اختیار مخاطبانش قرار بدهد.

این تلاش‌ها هم زمینه آشنایی هرچه بیشتر کاربران و عموم مردم با این جزایر، و در این پروژه به طور خاص جزیره ابوموسی، را فراهم می‌‌کند و هم به واسطه این آشنایی مقدمات و زمینه‌هایی برای جذب گردشگر به این منطقه و توسعه گردشگری در ابوموسی فراهم می‌شود.

جاباما در گزارشی که از جزیره ابوموسی منتشر کرده توضیح داده است که جزایر سه‌گانه ایران ظرفیت‌های ناشناخته‌ای دارد و این شرکت قصد دارد همین ظرفیت‌ها را به مردم معرفی کند تا «بتواند ارزش‌های مشترکی برای جامعه محلی، دولت و سایر کسب‌وکارها خلق کند تا گردشگران بیشتری بتوانند به این جزایر زیبا سفر کنند.»

جزیره کوچک ابوموسی ۱۲ کیلومتر مربع مساحت دارد و آخرین نقطه خاک ایران در خلیج فارس و البته یکی از استراتژیک‌ترین جزایر جنوب کشور به حساب می‌آید. بسیاری از مورخان و جغرافی‌نویسان ایرانی و اسلامی مانند طبری، مسعودی، ابن حوقل، یعقوبی و مقدسی در آثارشان به این جزیره اشاره کرده‌اند.

جاباما در گزارش خود از این جزیره با عنوان «خاکی و صمیمی و گرم» نوشته است: «در روزگاران دور، این جزیره را با نام فارسی «بوموسو» می‌شناختند. بوموسو واژه‌ای است تشکیل شده از دو بخش «بوم» به معنی سرزمین و «سُو» به معنی سُوز یا همان سبز. در واقع جزیره ابوموسی به «سرزمین سبز» شهرت داشت و از قدیم یکی از خوش‌ آب‌وهواترین مناطق خلیج‌فارس بوده است. به مرور نام ابوموسی به بوموسی و سپس، ابوموسی تغییر یافت.»

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا