شبكه اجتماعی

تمایل سرمایه‌گذاران آمریکایی برای خرید تیک‌تاک

تمایل سرمایه‌گذاران آمریکایی برای خرید تیک‌تاک

روز جمعه پنلی متشکل از ۳ قاضی در دادگاه تجدیدنظر آمریکا ممنوعیت تیک تاک در صورت تجزیه شاخه فعال آن در آمریکا را تایید کردند. بایت دنس شرکت مادر تیک تاک تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی فرصت دارد شاخه کسب و کار آمریکایی را بفروشد.

به گزارش lastech از مهر، تیک تاک در بیانیه ای نسبت به این رای اعلام کرد خواستار تجدید نظر در دادگاه عالی آمریکا خواهد شد. اکنون با توجه به آنکه آینده این اپلیکیشن در آمریکا نامشخص است، انبوهی از سرمایه گذاران بسیار ثروتمند تمایل خود برای خرید آن را اعلام کرده اند. افراد ثروتمندی مانند «کوین او لیری» سرمایه گذار کانادایی و «فرانک مک کورت» مالک سابق تیم بیس بال داجرز از ماه ها قبل اعلام آمادگی کردند تا در صورت تغییر نظر بایت دنس یا تایید ممنوعیت تیک تاک توسط دادگاه عالی آمریکا، این شبکه اجتماعی اشتراک گذاری ویدئو کوتاه را بخرند.

از سوی دیگر «استیون منوچین» وزیر سابق خزانه داری آمریکا در مارس ۲۰۲۴ میلادی اعلام کرد مشغول ایجاد گروهی از سرمایه گذاران برای خرید تیک تاک است. البته منوچین نام هیچ سرمایه گذار احتمالی یا مبلغ در نظر گرفته شده برای خرید پلتفرم را اعلام نکرد. او در مصاحبه ای دیگر اعلام کرد الگوریتم های مخصوص این اپ را تقلید می کند تا سرویس های آن را ادامه دهد.

همچنین «بابی کوتیک» رئیس اجرایی سابق «اکتیویژن» نیز در ماه های گذشته تمایل خود برای خرید تیک تاک را اعلام کرد. وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته بود مبلغ دقیق پیشنهادی وی برای خرید تیک تاک مشخص نیست اما احتمال چند صد میلیارد دلار خواهد بود.

به گزارش این نشریه او با سم آلتمن مدیر ارشد اجرایی اوپن ای آی و دیگر سرمایه گذاران احتمالی در یک مراسم درباره یک معامله صحبت کرده بود که به شرکت آلتمن اجازه می دهد مدل های هوش مصنوعی خود را باداده های جمع آوری شده از تیک تاک آموزش دهد.

علاوه بر افراد گفته شده، پیش از این شرکت های بزرگی نیز تمایل به خرید تیک تاک داشتند. یکی از آنها مایکروسافت بود که در سال ۲۰۲۰ میلادی به طور نافرجام تلاش کرد این پلتفرم را ادغام کند. در آن زمان دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمیکا درباره ارتباطات بایت دنس با دولت چین ابراز نگرانی کرده و دستوری امضا کرده بود که بایت دنس را وادار به فروش کسب و کارش در آمریکا به یک شرکت محلی می کرد. والمارت و اورکل نیز در همان سال برای خرید تیک تاک تلاش کردند، اما این پلتفرم در نهایت توانست دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت برای ادغام را اجرا نکند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا