بررسی تلویزیون OLED S95B سامسونگ؛ بهباریکی تیغ، بهروشنی خورشید!
بررسی تلویزیون OLED S95B سامسونگ؛ بهباریکی تیغ، بهروشنی خورشید!
در ظرفی به عمق ۴ میلیمتر، چه میتوان جا داد؟ مثلا ۴۰ برگ کاغذ یا ۵ کارت بانکی؛ اما تصور اینکه سامسونگ با موفقیت پنل 4K OLED بزرگی را در عمقی کمتر از ۴ میلیمتر جا داده که میتواند بیشاز ۲۰۰۰ نیت روشنایی تولید کند، بسیار شگفتانگیز است. با بررسی تلویزیون S95B سامسونگ همراه من باشید.
بررسی ویدیویی تلویزیون S95B سامسونگ
تماشا در یوتیوب
سامسونگ در بازار نمایشگرهای OLED گوشیهای هوشمند حضور بسیار فعالی دارد و اتفاقا تعدادی از بهترین و خیرهکنندهترین پنلهای OLED در ابعاد کوچک را نیز در کارنامهاش دارد؛ اما در کمال تعجب، کمی بیشاز یکسال است که بهطور جدی وارد بازار تلویزیونهای OLED شده؛ البته سامسونگ سال ۲۰۱۳ نخستین تلویزیون OLED خود را روانهی بازار کرد و خیلی سریع از بازار OLED-های ابعاد بزرگ کنار رفت و عرصه را به رقیب سنتی و دیرینهاش، الجی واگذار کند.
در سالهای پس از کنارهگیری از بازار تلویزیونهای OLED، سامسونگ روی تکامل تلویزیونهای LCD با فناوریهایی همچون کوانتومدات و MiniLED تمرکز داشت؛ اما پس از تقریبا ۱۰ سال، سامسونگ تصمیم گرفت بار دیگر، شانس خود را دنیای OLED-ها امتحان کند و بدینترتیب، در سال ۲۰۲۲ تلویزیون S95B را در دو مدل ۵۵ و ۶۵ اینچی روانهی بازار کرد.
سامسونگ در سال ۲۰۲۳ تلویزیون S95C را بهعنوان جانشین S95B معرفی کرد و در CES 2024 نیز از مدل S95D پرده برداشت؛ درحالیکه تلویزیون ۲۰۲۴ سامسونگ بهتازگی و چند ماه پس از رونمایی، در بازارهای بینالمللی عرضه شده است، هنوز هم بهسختی میتوان مدل ۲۰۲۳ آن را در بازار ایران پیدا کرد، برهمین اساس، ما مدل ۶۵ اینچی S95B از سال ۲۰۲۲ را برای بررسی تهیه کردیم که پرشمارتر از مدل ۲۰۲۳ در بازار کشور یافت میشود.
طراحی باریک… فوقالعاده باریک
آنچه در نگاه نخست به تلویزیون سامسونگ جلب توجه میکند، نه تصویر چشمنواز و صدای گوشنوازش، بلکه باریکی بیحدوحصر آن است. S95B بهقدری باریک بود که هنگام جعبهگشایی و نصبش، همان سطح اضطرابی را تجربه کردم که شب کنکور داشتم! تلویزیون OLED سامسونگ فقط و فقط ۳٫۸۹ میلیمتر ضخامت دارد؛ برای همین باوجود تمام تلاشهای شرکت در مقاومسازی بدنه، باز هم بهسادگی میلرزد و تاب برمیدارد.
منبع : زومیت
مجله خبری lastech