رمز ارز

باز هم محدودیت‌های جدید برای صرافی‌های رمزارزی؛ این بار توسط فراجا!

زمان مطالعه: 3 دقیقه

بنا بر داده‌های منتشرشده، با توجه به تعلل نهاد تنظیم‌گر، فراجا (فرماندهی انتظامی کشور) الزامات فعالیت صرافی‌های رمزارزی را طی سندی پیش‌نویس و تدوین کرده و با فعالان این حوزه به اشتراک گذاشته است. فرمانده انتظامی کشور از صرافی‌ها خواسته که ضمن مطالعه این سند، نظرات خود را اعلام کنند تا نهایی و رفع ابهام گردد و پس از آن به منزله چارچوب فعالیت تلقی شود.
از نمونه بند‌های پیشنهادی این سند، می‌توان به فعالیت صرافی‌های رمزارزی در قالب یک شرکت تضامنی، ممنوعیت فعالیت افراد خارجی در این صرافی‌ها و همچنین امانی بودن پول کاربران در دست صرافی‌ها اشاره کرد. فراجا در این پیش‌نویس تأکید کرده است که این سند به معنای صدور مجوز برای هیچ کدام از صرافی‌ها نیست. این خبر بازتاب‌های گوناگونی از سوی صرافی‌ها داشته است.
مدیرعامل رمزینکس، با اشاره به سند پیش‌نویس منتشرشده از سوی پلیس فتا در دومین رویدادی که در ۹ ژانویه با عنوان «فراز و فرودهای رگولاتوری رمزارز در ایران‌‌» برگزار شد، از این سند انتقاد کرد.
محمد حکیمی در این باره افزود:

الزامات منتشرشده قابلیت اجرا دارند اما برخی از بندهای آن تعجب‌برانگیز است. طبق بندهای سند که صرافی‌ها موظف هستند در مدت یک ماه اجرایی کنند، اگر پس از ارزیابی‌ها، بازبینی‌ها و تذکرات پلیس فتا، این نهاد به این نتیجه رسید که فعالیت صرافی‌ها سازگاری با روح این الزامات ندارند، از شاپرک خواهند خواست تا درگاه آنان را مسدود کند.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!
تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!


شروع

مدیر عامل اکسبیتو نیز گفت:

در این الزامات پلیس فتا تاکید کرده است که رعایت این الزامات به معنای ارائه مجوز نیست. با این حال، اعلام شده که پلیس فتا هر زمانی که بخواهد می‌تواند وارد شرکت شود و فرآیندها را بررسی کند.

مدیرعامل رمزینکس با اشاره به طرح‌های تصویب‌شده اخیر افزود:

سقف کارت به کارت و برداشت و واریزی‌ها اخیرا تغییر داده شد؛ با این هدف که نوسانات قیمت ارز کنترل شود.

عبادتی، مدیرعامل اکسبیتو با اشاره به محدودیت‌های اخیر اینترنت افزود:

اخیرا با شکل‌گیری محدودیت‌های اینترنت فقط به دنبال حفظ زیرساخت شرکت بوده‌ایم و بخش قابل توجهی از انرژی و وقت ما صرف دست‌وپنجه نرم کردن با این محدودیت‌ها شد.

علی جهانی، هم‌بنیانگذار بیت‌پین نیز با انتقاد از شرایط افزود:

با وجود دغدغه اینترنت و محدودیت‌های شدید ایجادشده، سخن از مسائل توسعه‌ای مانند رگولاتوری معنا ندارد. به نظر می‌رسد حاکمیت با اشراف به عدم امکان حذف این حوزه با وجود سرمایه‌گذاری میلیاردی مردم در بازار رمزارز، روی به ایجاد محدودیت و کوچک کردن این بازار آورده است تا رفته‌رفته این فضا فراموش شود.

محمد مهدی باریده، هم‌بنیان‌گذار پی‌پینگ با انتقاد از بانک مرکزی به دلیل ایجاد محدودیت‌های گوناگون گفت:

از سه ماه پیش، خدماتی را که برای کسب‌وکارهای فعال متوقف کرده بودیم، از سر گرفتیم. شش ماه ابتدایی سال بهتر از ماه‌های بعدی بود. ما نیز از محدودیت‌های اینترنت آسیب دیدیم؛ زیرا تعداد زیادی از مشتریان ما کسب‌وکارهایی بودند که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کردند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا