عمومی

این قاشق ژاپنی مزه نمک به غذاهای سالم اضافه می‌کند

این قاشق ژاپنی مزه نمک به غذاهای سالم اضافه می‌کند

استفاده از نمک در غذاها توسط بسیاری از پزشکان به‌دلیل مضرات آن توصیه نمی‌شود. شرکت ژاپنی Kirin قاشقی ساخته است که با الکترودهای خاصی که در آن استفاده شده‌، طعم نمک را به‌طور غیرواقعی به دهان منتقل می‌کند.

وکتور قاشق الکتریکی با طعم دهنده غیرطبیعی نمک Kirin پس زمینه سفید

Kirin

به‌گزارش رویترز، قاشق الکتریکی شرکت Kirin مولکول‌های یون سدیم را با ایجاد جریان الکتریکی خفیف، به زبان منتقل می‌کند. هدف این شرکت ژاپنی تشویق مردم به مصرف غذاهای سالم و حذف نمک از غذاها است.

نوشته های مشابه

افراد دارای حساسیت به‌فلز، افراد مبتلا به فلج عصب صورت، افراد تحت درمان دندان‌پزشکی و زنان باردار نباید از قاشق الکتریکی Kirin استفاده کنند.

مقاله‌های مرتبط

شرکت Kirin تنها ۲۰۰ عدد از قاشق طعم‌دهنده‌ی سدیم را با قیمت ۱۲۷ دلار در ژاپن عرضه می‌کند و از سال آینده‌ی میلادی فروش آن را در بازار جهانی آغاز خواهد کرد. Kirin انتظار دارد در پنج سال آینده بیش‌از یک میلیون عدد از این قاشق را عرضه کند.

منبع : زومیت
مجله خبری lastech

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا